+86 15900414247
ventilator vorbull me presion të lartë

ventilator vorbull me presion të lartë

Përmbledhje e ventilatorit me vorbull të lartë të presionit të lartë Shpërbërja e shpejtë e nxehtësisë Rezistencë e mirë e korrozionit dhe rezistencë e lartë e temperaturës Variacioni i vogël Vëllimi i madh i ajrit dhe presioni i lartë i erës Performanca e shkëlqyer Përshkrimet e ventilatorit me presion të lartë Vorbullës FHT ventilator vorbull me presion të lartë quhet edhe pompë vakumi me unazë ajri. Ventilatori i vorbullës mund të regrovohet si ventilator me vorbull me presion të lartë, që presioni i erës është 30kPa ~ 200kPa ose raporti i compressionit e është 1.3 ~ 3 dhe është i ndryshëm nga ventilatori vorbull centrifugal me presion të lartë. Ventilatori i vorbullës me presion të lartë nuk ka pjesë të tjera përveç shtytës, dhe shtytësja është e lidhur drejtpërdrejt me motorin, pa asnjë mjet rripësh ose rripësh dhe që e bën ventilatorin e vorbullës me presion të lartë të qëndrueshëm, realist dhe ...
ventilator vorbull me presion të mesëm

ventilator vorbull me presion të mesëm

Përmbledhja e ventilatorit të avullit me presion të mesëm Ambienti i operimit me ajër jo kaustik, ajër jo ndezës dhe shpërthyes Temperatura e ajrit ≤80 ° C Materiali i strehimit i aliazhit të aluminit Drejtimi i ndryshuar i erës Dizajni i tehit të veçantë me material të veçantë absorbues të tingullit Përshkrimet e Vorbullës së Presionit të Mesëm Ventilatori Ventilatori i vorbullës me presion të mesëm FHT përbëhet nga dalja e ajrit, shtytësa alumini, strehimi alumini dhe motor. Ajo miraton strukturën centrifugale e cila përdor aliazh alumini dhe materialet e çelikut të ftohtë të rrotullimit për strehimin dhe shtytësin me avantazhet e peshës së lehtë, zhurmës së ulët dhe rezistencës së shkëlqyer korrozioni. Motori miraton motorin e ventiluar plotësisht të mbyllur me dizajn të veçantë aks që siguron jetëgjatësinë e motorit. Për më tepër, ventilatori i vorbullës me presion të mesëm përmban ...