+86 15900414247
Indeksi i platformës së UP me konjugimin e cam

Indeksi i platformës së UP me konjugimin e cam

Përmbledhje e PU Cam Indexer Pu indeksues përfshin modelet e PU50DS, PU60DS, PU65DS, PU80DS, PU100DS, PU125DS, PU150DS, PU175DS, PU225DS, PU250DS, PU320DS janë në dispozicion. Dizajni i mekanizmit të kamerës paralele të konjuguar. I përshtatshëm për rripin e rrotës me distancë më të gjatë ose intermittentindeksimin me një kohë më të gjatë qëndrimi. Tre lloje të kamerave të pllakave janë në dispozicion për llojin e ngarkesës së rëndë. Përshkrimi i Platformës Konjuguese të Platformës PU Platformë Konjugimi i platformës së FHT PU u bë indeksuesi i përbërë nga dy pjesë të pllakave të fiksuara në boshtin e hyrjes dhe boshtin e daljes së kullës së rulit të shtyrë nga cam. Lloji i UP-së u fut indeksuesi është projektuar me një mekanizëm paralel të konjuguar cam, që do të thotë, funksioni i indeksimit të boshtit të prodhimit është ...
Indeksi i DH-FN indeksit të llojit të boshtit

Indeksi i DH-FN indeksit të llojit të boshtit

Përmbledhje e indeksit të DH-FN Indikatorëve të llojit të gishtit Saktësia e lartë e pozicionimit Variacioni i vogël dhe zhurma e ulët Sekuenca e lartë e segmentimit Performanca e lartë në shpejtësi të lartë Vëllimi i vogël me strukturë të thjeshtë Përshkrimet e indeksit të DH-FN Indeksit të kamuflimit Indeksi i cam është quajtur edhe njësia e indeksimit të cam është një pajisje rrotulluese me saktësi të lartë e cila ka një strukturë të thjeshtë me kamerë stereoskopike dhe disk të ndarë. Boshti i prodhimit i indeksuesit të llojit të boshtit ka një inercinë të vogël rrotulluese kur operon, e cila është e përshtatshme për operim me shpejtësi të lartë. Për më tepër, boshti i daljes është projektuar si një bosht rrumbullakës me çelës i cili është i përshtatshëm për lidhjen me dhëmbë, bashkim, mëngë, veshje dhe pjesë të tjera. Përveç kësaj, ajo ka kapacitet të madh të ngarkesës që mund të ...
DA është një platformer i hollë i platformës

DA është një platformer i hollë i platformës

Përmbledhje e platformës DA Slim Desktop Indexer Cam Efikasitet i lartë i transmetimit Vibrim i vogël Madhësia e vogël me një strukturë kompakte Vetëzbllokimi në pozicionim Forca dhe çift rrotullimi i lartë Përshkrimet e DA Slim Platform Indexer i platformës së desktopit Indexer i llojit të platformës më të ultë të FHT quhet gjithashtu platformë ultrathin lloj i njësive të indeksimit të cam dhe është një mekanizëm që mund të transformojë një veprim të vazhdueshëm në lëvizje të përhershme. Indikatori i fundit i llojit të platformës ka karakteristikat e segmentimit të lartë të saktësisë, funksionimit të qetë, çift rrotullues të madh të transmetimit, volum të vogël, zhurmë të ulët dhe jetë të gjatë shërbimi dhe mund të mbyllet vetë në pozicionim. Karakteristikat e DA Slim Platform Desktop Indexer Cam Vëllimi i vogël FHT ultrathin lloj platformë cam indexer përmban një strukturë kompakt me ...
DT platformë desktop indexer cam

DT platformë desktop indexer cam

Përmbledhje e platformës DT Desktop Cam Indexer Instalimi horizontal Vetëm Segmentimi me saktësi të lartë Funksionon pa probleme në shpejtësi të lartë Material i cilësisë së lartë dhe teknologji të përpunimit me saktësi të lartë Performancë e shkëlqyeshme dhe jetë e gjatë shërbimi Përshkrimet e platformës së platformës DT Desktop Indexer Indeksi i platformës së platformës DT i Taiqi është prodhuar me materialet e importuara me cilësi të lartë nga teknologjia e përparuar. Treguesi i platformës desktop DT platformë mund të zëvendësojë mekanizmat konvencional me ndërprerje të tilla si mekanizmi i rrotës me rrota, mekanizmi i paplotë i mekanizmit, mekanizmi i shtrëngimit dhe kështu me radhë. Për më tepër, ajo ka një bosht fiks të zbrazët dhe është më i përshtatshëm për montim automatik. Indeksuesi i platformës desktop Taiqi Seiko DT mund të mbajë ngarkesën e rëndë dhe forcën radiale vertikale, dhe posedon një disk fiks ...
Indeksuesi i llojit të fllanxhës DE të mandrinëve

Indeksuesi i llojit të fllanxhës DE të mandrinëve

Përmbledhje e llojit të fllanxhës DE Mandrel Indeksi i Cam Index Struktura kompakte dhe madhësia e vogël: ajo përbëhet nga vetëm një kamerë dhe një frëngjis pa dalje pa pjesë të tjera të panevojshme. Operacion i qetë dhe pa zhurmë: frëngjia e daljes mund të rrotullohet në çdo pozicion për të realizuar transmetimin duke ecur mirë pa dridhje dhe zhurmë. Indeksimi i saktë i saktë dhe pozicionimi i vetë mbylljes: për shkak të përshtatjes së rul të veçantë të dizajnuar, mund të mbajë saktësi të lartë të segmentimit dhe çift rrotullues të lartë për të siguruar aftësinë e ngarkesës së rëndë. Performanca me shpejtësi të lartë dhe çift rrotullues i lartë: preloading në anën e mbështetjes konike të cam dhe cam rul për të shmangur gjenerimin e hendekut, në mënyrë që operacioni të jetë i besueshëm dhe me shpejtësi të lartë, dhe zvogëlon forcën e ndikimit të prodhuar ...
Indeksuesi i llojit të tipit DS bërthamë

Indeksuesi i llojit të tipit DS bërthamë

Përmbledhje e Indeksit të Indeksit të Çelsit të Modulit DS Kapaciteti i madh i ngarkesës Inercia e vogël në operim Segmentimi i lartë i saktësisë Madhësia e vogël dhe pesha e lehtë Efikasiteti i lartë i transmetimit Përshkrimet e Indeksit të Indeksit të Llambës së Modës DS FHT DS indeksuesi i llojit të mandrës FHT DS përbëhet nga një kamerë e ngurtë dhe një bosht me dalje struktura e fllanxhave për të siguruar lëvizje të përhershme. Boshti i prodhimit është një arbor i cili përdoret për të mbështetur pjesët rrotulluese dhe mban momentin e përkuljes, por nuk transmeton çift rrotullues. Indeksuesi i llojit të boshtit DS është bërë nga materiale të importuara me cilësi të lartë dhe mbështetet në teknologjinë e avancuar të përpunimit, kështu që është karakteristikë e performancës superiore, çift rrotullues të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë shërbimi. Për më tepër, ajo ka kapacitet të madh të ngarkesës ...
Indeksuesi i llojit të fllanxhës DF

Indeksuesi i llojit të fllanxhës DF

Përmbledhje e llojit të DF Fllanxhë Indeksimi i Kamerës Performanca e lartë Çift rrotullues i madh i transferimit Precizion i lartë Operim i butë Vetë bllokimi në pozicionim Strukturë kompakte Madhësia e vogël dhe zhurma e ulët Jetëgjatësi dhe mirëmbajtje falas Përshkrimet e llojit të fllanxhës DF Indeksuesi i kamionit DF Karakteristikat e fllanxhave Karakteristikat e indeksit të kamionit me karakteristika të rënda të ngarkesës të cilat mund të mbajnë forcë të madhe vertikale radiale ose boshtore. Boshtet e saj të prodhimit janë të dizajnuara me disk me fytyrë, me qendër fllanxhë, vrimë në disk, vrimë në vrimën e vendndodhjes dhe gjerësi të madhe fikse të fytyrës, të cilat mund të ruajnë qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë. Indeksuesi i serive seriale DF është më i përshtatshëm për drejtimin e rrotullimit të ngarkesës së rëndë dhe përdoret gjerësisht në të gjitha llojet e makinerive të përpunimit të disqeve, disqet automatike me ndërprerje dhe disk drive. Produkti ...